Workshop voor kinderen van 4 tot 12 jaar oud

Tijdens deze workshop ga je iets maken omdat je iemand erg mist. Soms kan je verdrietig zijn omdat iemand waar je veel van houdt er niet meer is. Dan kan het fijn zijn om iets te maken wat je voor altijd aan diegene doet denken. Een fotolijstje, een windlicht of een dier, of misschien heb je zelf wel iets bedacht wat je graag zou willen maken van klei.

Hoe gaat zo’n workshop nou precies?

Je komt samen met iemand waar jij je prettig bij voelt. Als jij dat wilt kan diegene tijdens de workshop aanwezig zijn. Uiteraard mag je ook alleen komen. Eerst laat ik je de werkplaats zien en vertel ik je wat er allemaal mogelijk is. Dan gaan we wat drinken met iets lekkers erbij en vertel jij wie je erg mist, en wat jullie bijvoorbeeld samen deden. Dan gaan we aan de slag en ga jij je herinnering maken. Als je werkstuk klaar is moet het nog in de werkplaats blijven. Je werkstuk moet dan drogen en nog gebakken worden.

De tweede keer mag je een vriendje of vriendinnetje, of een broer of zus meenemen. Je werkstuk is dan klaar. We gaan wat lekkers eten en drinken en we gaan kijken hoe mooi jouw werkstuk geworden is. Nu mag je je werkstuk mee naar huis nemen en het een mooi plekje geven.

Als je tussen de zeven en de twaalf jaar oud bent kom je in plaats van twee keer, drie keer naar de werkplaats zodat je genoeg tijd hebt om je werkstuk zo te maken dat het een mooie herinnering is aan diegene die jij zo mist.

Kosten workshop. (Inclusief drinken met iets lekkers, materiaal en ovengebruik) Kinderen van 4 tot 7 jaar. 90,- (twee keer) Kinderen van 7 tot 12 jaar. 130,- (drie keer)

Workshop voor kinderen ‘Als je iemand mist ‘

Je zou ook interesse kunnen hebben in