Gebruiksgoed

Donkerblauw aardewerk

Steengoed (1240graden) gebakken koffiekommen en bowls. Vaatwasmachinebestendig. Rechtsboven “Kiezels” ze zijn altijd leuk om te geven, helemaal omdat je er een wens of een boodschap bij kunt geven die je erin kunt bewaren.

Mocht je wat van mijn gebruiksgoed willen aanschaffen ga er dan vanuit dat je 3 weken moet wachten voordat het in je bezit is. Deze tijd is nodig voor het maak, droog en bakproces. Meer weten, mail mij op keramiek@hetrodedak.com

Containerobjecten

Deze containerobjecten zijn unica’s. Ze zijn met de hand gevormd, daarna gepolijst en met pigmenten gedecoreerd. Na de stook zijn ze in de was gezet waardoor ze een mooie zijdeglans hebben gekregen. Deze objecten zijn poreus en niet geschikt om water in te doen.

Follow the river

Deze serie is geinspireerd op droge rivier beddingen. De grilligheid van de klei en de textuur vormen de inspiratie voor de serie “Follow The River” ieder object is uniek.Ze zijn ingewassen met oxides en her en der is er een beetje glazuur opgebracht. Van deze serie zijn diverse vormen in de werkplaats.

Terracotta en buitenkeramiek

Leuke muurbloem of kruidenpotjes van terracotta, insectenverblijven, en vogelvoederhuisjes. Het vrolijkt het binnen en buiten gezellig op. De Tapas schaaltjes zorgen voor een sfeervol samenzijn.