Gebruiksgoed

Donkerblauw aardewerk

Kannen en kommen verschillend van grootte en vorm. In een mooi diep blauw glazuur gestookt op 1080graden Celsius.

Links boven en links onder : Koffiekommen en bowls. Rechtsboven “Knuffel – Kiezels” ze zijn altijd leuk om te geven, ze zijn 3,-per stuk. Rechts onder, ‘Message in a bottle’ een leuke manier om iemand een klein berichtje te sturen, helemaal in deze tijd. Ze zijn 4,50 per stuk.

Mocht je kommen, bowls of ander gebruiksgoed willen aanschaffen, ga er dan vanuit dat je 3 weken moet wachten voordat het in je bezit is. Deze tijd is nodig voor het maak, droog en bakproces. Meer weten, mail mij op keramiek@hetrodedak.com

Containerobjecten

Deze containerobjecten zijn unica’s. Ze zijn met de hand gevormd, daarna gepolijst en met pigmenten gedecoreerd. Na de stook zijn ze in de was gezet waardoor ze een mooie zijdeglans hebben gekregen. Deze objecten zijn poreus en niet geschikt om water in te doen.

Geïnteresseerd…. mail mij voor meer informatie.

Follow the river

Deze serie is geinspireerd op droge rivier beddingen. De grilligheid van de klei en de textuur vormen de inspiratie voor de serie “Follow The River” ieder object is uniek.Ze zijn ingewassen met oxides en her en der is er een beetje glazuur opgebracht. Van deze serie zijn diverse vormen in de werkplaats.

Terracotta en buitenkeramiek

Leuke muurbloem of kruidenpotjes van terracotta, insectenverblijven, en vogelvoederhuisjes. Het vrolijkt het binnen en buiten gezellig op. De Tapas schaaltjes zorgen voor een sfeervol samenzijn.